Ilmainen toimitus Suomeen!

Rekrytointi

FabPatch Vaatelaastari etsii markkinointikooridnaattoria

 

 

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIN PAIKKA KORJAAMISEN KÄRKIJOUKOISSA  

 

Missä on sinun paikkasi?   

Haluatko olla tekstiilien kiertotalouden ja korjaamisen kärkijoukoissa vaikuttamassa siihen, kuinka kokoaan merkittävämpää innovaatiota, Vaatelaastaria, markkinoidaan? Toimitko luontevasti niin digitaalisissa ympäristöissä kuin eri alojen yhteistyökumppanien kanssa? Oletko sekä visuaalinen sisällöntuottaja, että taitava ja rohkea kirjoittaja? Osaatko suunnitella ja ennakoida työtäsi, mutta valmis myös nopeisiin korjausliikkeisiin hektisessä startup-ympäristössä? 

Juuri sinä voit olla uusi markkinointikoordinaattorimme! 

 

Millainen paikka on kyseessä? 

Tehtävässäsi toimit markkinoinnin monipuolisten tehtävien parissa. Vastaat työn alla olevan brändiuudistuksen jalkauttamisesta eri tasoille. Tuotat sisältöä ylläpitämiisi digitaalisiin ja sosiaalisen median kanaviin ja koordinoit käynnistettävää lähettiläsyhteistyötä. Suunnittelet ja toteutat kampanjoita kumppanimme kanssa. Vastaat kuluttaja-asiakasasiakaspalvelusta ja osaat hyödyntää palautetta markkinoinnissa. Vastaat uuden brändi-ilmeen mukaisten markkinointi- ja tuotemateriaalien tekemisestä. Olet myös mukana markkinoinnin automaation erilaisten osa-alueiden kehittämisessä. 

Toimit tärkeänä osana pientä tiimiämme! Jos jokin tehtävän osa-alueista ei ole sinulla vielä hallussa, älä anna sen hidastaa sinua hakemasta paikkaa! Toimenkuva on myös muokattavissa siten, että paras osaamisesi pääsee loistamaan. Palkkaus on Tekstiili- ja muotialan TES tai sopimuksen mukainen palkka riippuen työntekijän kokemuksesta. 

 

Tehtävässä menestymistä edesauttavat 

- Modernien markkinoinnin digitaalisten työkalujen sujuva hallinta sekä halukkuus kehittää omaa osaamista 

- Luovuus, rohkeus ja huumorintaju 

- Kiinnostus vastuullista designia ja kiertotaloutta kohtaan 

- Kyky pitää useita lankoja käsissä ja aikatauluja hyppysissä 

- Visuaalinen silmä 

- Aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä 

- Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky 

- Oma-aloitteinen työote ja joustavuus 

- Asiakaspalveluhenkinen asenne 

- Soveltuva tutkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito 

- Markkinoinnissa tarvittavien ohjelmien ja alustojen osaaminen (uutiskirjeet, Illustrator, Canva, Photoshop ja MS Office –työkalut. Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, TikTok jne) 

 

Millaisen paikan me tarjoamme sinulle? 

  • Brändiuudistukseen liittyvän määräaikaisen tehtävän 12 kk. Työn aloitusaika on joustava. Toiveena on aloitus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5.2022 
  • Näköalapaikan tekstiilin ja kiertotalouden alalla
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi
  • Paikkariippumattoman työskentelymahdollisuuden yrityksessä, joka satsaa tasa-arvoon, vastuullisuuteen ja perhe-elämän ja työn yhteensovittamiseen. Työtä voi tehdä etänä kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa, tai toimistollamme Oulussa.Pyrimme rakentamaan liiketoimintaamme siten, että voimme tarjota työntekijöillemme myös jatkuvuutta. 

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa! 

Lähetä ihmeessä meille hakemuksesi/tarjouksesi ja CV palkkatoiveineen* otsikolla ”Markkinointikoordinaattori” osoitteeseen oikiat@oikiat.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Muista liittää mukaan linkkejä ylläpitämiisi somekanaviin ja mielellään myös työnäytteitä.   

*Vaihtoehtoisesti voit halutessasi toimia myös laskutuspalvelun, kuten esim. Ukko.fi tai OP Kevytyrittäjyys kautta. Tehtävästä maksetaan kuukausikorvaus toteutuneiden työtuntien mukaan. Tällöin voit myös tarjota osaamistasi vain joillekin osa-alueille ja tehdä toimeksiantoja myös muille asiakkaille. 

 

Tehtävän hakuaika päättyy tiistaina 31.3.2022. Hae tehtävää nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita mahdolliseen Teams- haastatteluun jo hakuaikana. On mahdollista, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jetta Liukkonen 0400-991003 ti 15.3. klo 9-10 jama 21.3. klo 10.30-11.30 sekä Design Manager Taija Sailio 0400-991004 ke 2.3 klo 9-15, to 10.3 klo 10-13 ja to 17.3 klo 13-16. 

Oikiat Design Oy on nuori tekstiilialan yritys. Toimme omasta tarpeestamme lähteneen innovaation, Vaatelaastarin, markkinoille keväällä 2019. Vaatelaastari on hankaamalla kiinnittyvä tekstiilien korjauspaikka. Tätä kokoaan merkittävämpää tuotetta on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta pelkästään Suomen markkinoilla ja nyt on aika kasvaa. Yrityksemme arvoja ovat aitous, vastuullisuus ja innovatiivisuus. Missiomme on kannustaa korjaamisen kärkijoukkoja. Lue lisää vaatelaastari.fi 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods