Tiimi

 

Oikiat naiset, oikialla paikalla!

 


 

  "The three Finnish Moms!
Vasemmalta takaa Taija Sailio, Anne Jurvelin-Pummila ja Jetta Liukkonen

 

KM Jetta Liukkonen on yrityksen toimitusjohtaja, perustajajäsen ja vastaa yrityksessä pääsääntöisesti strategisista kumppanuuksista ja verkostoista, rahoituksesta, yritysviestinnästä, hanketoiminnan koordinoinnista ja BtoB yhteyksistä.

Ennen yritystoimintaa Jetta on toiminut pitkään luovien alojen kehittämisen ja rahoituksen parissa. Jetalla on vankka kokemus EU-projektien läpiviennistä. Yritystoiminnan ohella Jetta on matkailua, mökkeilyä ja taidetta harrastava uusperheen äiti.

 

TaM Anne Jurvelin-Pummila on toinen yrityksen perustajajäsenistä sekä hallituksen puheenjohtaja. Anne vastaa tuotteen kehitystyöstä, tuotantoprosessin kokonaisuudesta; sujuvuudesta, alihankintayhteyksistä ja sekä visuaalisesta että teknisestä laadusta.

Anne on toiminut kuvataiteen opettajana kahdeksantoista vuoden ajan. Ennen nykyistä yritystä hän on toiminut myös sivutoimisena yrittäjänä kymmenen vuotta. Toimialana on ollut oma taiteellinen tuottaminen, opettaminen sekä galleristina toimiminen. Maalaaminen, luonnossa samoilu ja saunominen ovat Annen avaimet rentoutumiseen.

 

TaM Taija Sailio vastaa mallistoista, muotoiluosaamisen hankkimisesta sekä FabPatch Oy:n tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä. Taija on toiminut luovien alojen managerina, projektipäällikkönä, yrittäjänä sekä muotoilijana. Hänen kiertotalouteen perustuva tuotteensa on ollut myynnissä 17:ssa maassa, mm. MoMa NY:n ja Tokion myymälöissä. Taija rentoutuu leipomalla överikakkuja lastensa kanssa.

 

Yhteistyökumppanit

Meillä on ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä lukuisien eri alojen osaajien kanssa! Esittelemme tässä osan heistä:

 

 

Seppo Laine
KTM, Helsingin
Kauppakorkeakoulu 1987
Seppo_Laine_Vaatelaastari_boardmember

 


Olen toiminut Vuodesta 1985 lähtien myynnin, markkinoinnin, ja tuotehallinnan johtotehtävissä, sekä erikoiskaupan ketjujen ja tukkukaupan ylimmän johdon tehtävissä.
Olen osakkaana ja johtoryhmän jäsenenä 5 :ssä eri yhtiössä. Minulla on 9 vuoden kokemus ja yli 60 asiakasyritystä yritysjohdon konsultoinnissa, toiminnan kehittämisessä, kasvussa, kansainvälistymisessä ja yritysjärjestelyissä.

 

 

 

Ilkka Sillanpää
TkT, KTT, Dosentti, Yrittäjä
Ilkka Sillanpää

 

Olen Ilkka Silanpää ja minulla on ollut kunnia olla kehittämässä Oikiat Designin liiketoimintaa. Tutustuimme Kasvu Open kilpailuissa, jossa Oikiat Designin (nyk. Fabpatch Oy) äidit menestyivät upeasti. Työskentelen yrittäjänä ja yritysten kehittäjänä Hegemonia Oy:ssä sekä yrityksissä joissa olen osakkaana. Erikoisosaamiseni on yritysten kehittäminen, strateginen johtaminen ja strategioiden toimeenpano yritysverkostoissa. Osaamiseni on karttunut työskennellessäni kansainvälisistä johtotehtävissä Konecranesilla ja Rautaruukilla (SSAB) sekä kehittäen lukuisia kansainvälisesti toimivia yrityksiä. Koulutukseltani olen kauppatieteen tohtori (johtaminen) sekä tekniikan tohtori (tuotantotalous) ja toimin dosenttina Oulun Yliopiston Tuotantotalouden alalla.

 

 

 Vacaverde

 

Animaattorit Juha Niemi ja Rosario Garcia Gil, VacaVerde productions

VacaVerde Productions on perheyritys jonka takaa löytyvät Juha Niemi ja Rosario García Gil, kaksi luonteeltaan hyvin erilaista ihmistä, mutta jotka molemmat rakastavat stop-motion animaatiota. Videoiden ideointi, tarina ja käsikirjoitus, syntyvät yleensä yhdessä. Rosario vastaa tuotantojen graafisista yksityiskohdista ja Juha huolehtii teknisestä puolesta: kuvauksesta, animaatiosta ja leikkauksesta. VacaVerde Productions tekee pääasiassa mainosvideoita ja musiikkivideoita, asiakkaille Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa.

Tutustu VacaVerden toteuttamaan Pullosta paikaksi stop-motion animaatioon YouTubessa!

www.vacaverde.se

 

 

Valokuvaaja Sanna Krook

Olen oululainen valokuvaaja, jota valokuvaajana – ja elämässä muutenkin – kiehtoo erityisesti ihmiset ja arki, pienet asiat. En halua kuvistani poistaa elämän jälkiä, ryppyjä tai nyppyjä, vaan ihmiset ovat kauniita ja kiehtovia juuri sellaisena kuin ovat. On ollut ilo kuvata Vaatelaastarille, kahden naisen arjesta syntyneelle innovaatiolle, joka paikka kerrallaan muuttaa maailmaa paremmaksi. Kuvasimme monta kiinnostavaa persoonaa, kaikki erilaisia. Kuvien lähtökohtana oli, että mallimme tulivat kuvauksiin omissa vaatteissaan, sellaisina kuin ovat. 

Koulutukseltani olen valokuvaaja (VAT) ja filosofian maisteri. www.sannakrook.com

 

 

 

 

Valokuvaaja Harri Rauhanummi

 

Valokuvaus on ollut minulle aktiivinen harrastus jo lukioajoista lähtien, mutta myöhemmin valokuvauksesta kehittyi minulle myös ammatti. Koulutukseltani olen markkinointiekonomi, mikä on antanut hyvän pohjan ymmärtää valokuvan mahdollisuuksia laajemmassa markkinoinnin ja viestinnän kontekstissa.

Kuvauksessa minua kiehtoo työn luova puoli sekä mahdollisuus tavata erilaisia ihmisiä sekä tutustua monen eri alan yrityksiin, kuten nyt Oikiat Designiin (nyk. Fabpatch Oy). Maailmassa on paljon tuotteita, mutta mielestäni Vaatelaastari paikkaa yhden puutteen ja on tuotteena tarpeellinen. On mukava ottaa markkinointikuvia sellaisista tuotteista, joihin myös itse uskoo. 

 

 

Graafikko Juho Leinonen

Tarinoiden kertominen ja niiden visualisoiminen ovat minulle tärkeä osa elämääni. Haltioidun animaation tavasta elävöittää tarinoita. Visuaalisen suunnittelun opinnoissani olen harjaantunut käyttämään tarinankerronnan keinoja mm. brändin identiteetin kehittämiseen. Vaatelaastarille pääsin luomaan räätälöityjä, animoituja Instagram tarroja. Näiden tarrojen avulla voi vahvistaa brändiä sekä tehostaa viestiä sosiaalisessa mediassa. On ollut mahtava löytää oma paikkansa osana tarinaa, jossa etsitään uusia ratkaisuja arjen pieniin-suuriin haasteisiin.


 

 

 OAMK:n opiskelijat

 

Olemme kuuden hengen porukka Oulun ammattikorkeakoulusta. Opiskelemme toista vuotta myyntiä ja markkinointia, ja aloitimmekin yhteistyön Vaatelaastarin kanssa kouluprojektin kautta. Lähdimme projektiin mukaan, koska uskomme tähän tuotteeseen ja yritykseen, jonka arvot kohtaavat hyvin meidän omien arvojemme kanssa.  

Yhteistyö Oikiat Designin (nyk. Fabpatch Oy) kanssa kesti kevään 2019 ajan, ja se oli antoisaa sekä opettavaista. Pääsimme näkemään oikean yrityksen toimintaa läheltä digimarkkinoinnin näkökulmasta. Rakensimme verkkosivuja sekä tuotimme sisältömateriaaleja Instagramiin ja Facebookiin, mikä oli todella mielenkiintoista. 

Toivomme Oikeille naisille rutkasti onnea ja menestystä Vaatelaastarin parissa!

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods