Meillä on harjoittelijoille paikkoja auki!

Meillä on harjoittelijoille paikkoja auki! 

Haluatko harjoittelijaksi tekstiilien korjaamisen kärkijoukossa kulkevalle FabPatch Oy:lle? Opiskeletko esimerkiksi markkinointia, mediaa, liiketaloutta, viestintää, tuotantoa, materiaalitekniikkaa, tekstiilialaa tai kieliä? Meillä löytyy tekemistä ja oppimista hyvin monella saralla, harjoitteluhaku on jatkuvasti avoinna. Toimistomme sijaitsevat Oulussa Rotuaarilla ja Helsingissä Kampissa.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@fabpatch.com 

Aliisan tarina: 

Aliisa opiskelee media-alan perustutkintoa Osaolla. Opettaja vinkkasi Aliisalle harjoittelumahdollisuudesta, ajatellen, että tässähän olisi juuri Aliisalle sopiva paikka! Aliisa Kävi tutustumassa verkkosivuihin ja innostui tuotteesta, konseptista ja ideasta: ”Olisipa kiva, jos voisi tehdä kaikki näytöt ja suorittaa opinnot loppuun yhdessä paikassa inspiroivien työtehtävien parissa.” 

Viimeinen vuosi opintoja käynnistyi elokuussa 2023 suoraan työharjoittelun merkeissä FabPatch Oy:ssa. Tehtäviin työharjoittelussa on kuulunut muun muassa: 

  • Animointia 
  • Tuotteiden kuvaamista 
  • Kuvanmuokkausta muun muassa verkkosivuja ja somea varten 
  • Editointia 
  • Erilaisia toimistotöitä 

Oulun toimiston sijainti on täydellinen, sillä Rotuaarille kävelee kotoa muutamassa minuutissa. Toimistolla on hyvin tilaa keskittyä erilaisiin työtehtäviin. Aliisa arvostaa, että työntekopaikoista ja -ajoista on voinut sopia joustavasti. Täällä on päässyt myös ideoimaan ja käyttämään omaa luovuuttaan. Tiimissä on hyvä yhteishenki ja kaikki huomioidaan. On ollut mielenkiintoista seurata ja kuulla millaista yrityksen pyörittäminen on, mitä kaikkea se vaatii ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon. Työtehtävät ovat olleen monipuolisia ja mielenkiintoisia.  

On ollut ilo olla työharjoittelussa yrityksessä, jonka arvot ovat kohdillaan!