Mikä on Vaatelaastari?

 

Tosi näppärä ja ihanan iloinen tuote. Itse tumpelona käsityöihmisenä olin erityisen ilahtunut tuotteen helppokäyttöisyydestä."

Tämä kommentti kuluttajatestistämme sen kertoo!

Parsiminen on perinteinen tapa jatkaa vaatteen käyttöikää ja tukea kestävää kehitystä, mutta usein paikkaamisen tai tahran peittämisen tarve iskee tilanteissa, joissa ei ole aikaa tai mahdollisuutta ompelulle tai paikan silittämiselle.

Vaatelaastari on kaunis, helppo ja nopea tapa paikata tai koristella tekstiiliä. Se kiinnitetään minuutissa lujasti hankaamalla. Oikein käytettynä Vaatelaastari kestää useita pesukertoja. Vaatelaastari soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten vaikkapa villasukkiin ja tennareihin. Kokeilemalla löydät!

Vaatelaastari on arjen tarpeesta lähtenyt innovaatio. Se valmistetaan Suomessa ja sen kuosit ovat suomalaisten suunnitteljoiden käsialaa. Vaatelaastareita on saatavilla useista eri materiaaleista. 

Vaatelaastari täyttää Euroopan kemikaalilainsäädännön vaatimukset eikä siinä käytetty liima sisällä ihmisten tai ympäristön terveydelle haitallisia aineita.

  

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods