X Vaatelaastari brändiyhteistyöt

Omat paikat villavaatteille, työasuille, untuvatakeille ja urheiluvaatteille. Upeat kuosit, varainkeruutuotteet ja paljon muuta! Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet erilaisia Vaatelaastari® FabPatch™-tuotteita erilaisiin korjaustarpeisiin.

Ateneum x Vaatelaastari

Rakastetut taiteen klassikot Taistelevat metsot, Kuoleman puutarha, Närhiä ja Kukkia nyt museoshop valikoimissa! 

Eurokangas x Vaatelaastari

Pikku Myy ja Haisuli seikkailevat Pullosta paikaksi -kankaasta valmistetuissa Vaatelaastareissa. Rajoitettu erä saatavana vain Eurokankaista!

Image Wear x Vaatelaastari

Kovaan käyttöön suunnitellut HiVis-väriset Vaatelaastari paikat antavat lisää käyttöikää työvaatteille.

Joutsen x Vaatelaastari

Joutsen-untuvatakeille suunniteltu Vaatelaastari® -paikka on valmistettu Suomessa omasta untuvatakkikankaastamme, yhteistyössä Oikiat Designin kanssa.

Jonathan x Vaatelaastari

Hieno yhteistyö Jesper & Junior ketju sai uuden muodon Jonathan -merkille kustomoidusta Vaatelaastari -tuotteista. Paikoissa seikkailee Jonathanin mallistosta tutut karhuhahmot! Saatavana Jesper & Junior -myymälöistä.

Kaiko x Vaatelaastari

Kaikon rakastettu Copper Bambi kuosi nyt Vaatelaastareina! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätyspolyesteristä

Keli Clothing x Vaatelaastari

Kelin unelmanpehmeästä, mulesling-vapaasta merinovillasta valmistetut Merinowool FabPatch Vaatelaastarit jatkavat Keli Clothingin ja muiden merinovillatuotteiden käyttöikää kädenkäänteessä.

Luontokauppa x Vaatelaastari

Luontokaupan Pinnan alla -tuotteet muistuttavat luonnon suojelemisen tärkeydestä ja pienten tekojen merkityksestä. Pakkaus sisältää 2 Vaatelaastaria Pinnan alla -kuosilla sekä 2 hopean väristä heijastavaa Vaatelaastaria

Népra x Vaatelaastari

Eettisen urheiluvaatemerkin Népran sammakko seikkailee Pullosta paikaksi -materiaalista valmistetuissa Népra Repair Patchessä muistuttamassa, että myös liikuntavaatteiden käyttöikää voi jatkaa korjaamalla! Pakkauksessa 2 kuosillista ja 2 mustaa Vaatelaastaria.

Ommellinen x Vaatelaastari

Ommellisen köynnös ja suosittu Babushka Roses -kuosi sykähdyttävät Ommellisen omissa Vaatelaastari -paikoissa.

Pisa Design AitoShop x Vaatelaastari

Kunnianosoitukseksi Kalajoelle räätälöity Aito Kalajoki Vaatelaastari sisältää rantatunnelmaa sekä Pisa Designin kuosiosaamista.

Ruskovilla x Vaatelaastari

Silkkivillaiset Vaatelaastarit jatkavat helposti Ruskovillan pehmeiden ja lämpimien silkkivillavaatteiden käyttöikää. Saatavana sekä luonnonvalkoinen että musta vaihtoehto

Tuetiimiä.fii x Vaatelaastari

Tiesitkö, että Vaatelaastari® -paikat soveltuvat myös varainhankintaan? Luokkien ja joukkueiden varainkeruuseen räätälöity Tue Tiimiä X Vaatelaastari -tuotteet nyt saatavana TueTiimiä.fi -palvelun kautta.

Särmä x Vaatelaastari

Kun luottokamppeeseen tulee kuluma tai suoranainen reikä, uutta ei oikeastaan haluaisi mutta vaurio harmittaa. Särmä Vaatelaastareilla hoidat homman näppärästi ja siististi missä ja milloin tahansa.

Wahlsten Easy Rugrepair x Vaatelaastari

Loimille on paikkansa! Yhteistyössä hevosalan ammattilaisten kanssa kehitetty uutuustuote on suunniteltu loimien korjaamiseen. Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch on saatavana lukuisilta jälleenmyyjiltä - kysy tarkempia tietoja verkkokauppa@veljwahlsten.com.

Pyhä x Vaatelaastari

Onko tässä paras laskupaikka? Korjaa laskukamppeet minuutissa hankaamalla näillä Pyhän omilla Vaatelaastari® -paikoilla! Paketti sisältää kolme joustavaa kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa. Tuote on saatavilla Pyhästoren valikoimista.

Ruka x Vaatelaastari

Rukatunturikin löysi oman paikkansa! Jatka laskuvaatteiden elämää Ruka X Vaatelaastari® -paikoilla. Paketti sisältää kolme joustavaa ja pehmeää paikkaa, joista kaksi Ruka-aiheisella kuosilla. Tuote on saatavilla Rukastoren valikoimista.

Metsola x Vaatelaastari

Metsolan kanssa yhteistyössä syntyivät Metsola X Vaatelaastari® -paketit rakastetuilla Bunny- ja Fox-kuoseilla. Molemmat paketit sisältävät neljä kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa, joista kaksi mustia ja kaksi Metsolan kuoseilla. Tuotteet ovat ostettavissa Metsolan valikoimista.

Haluatko Vaatelaastarin brändikumppaniksi ?

Voit jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen.