X Vaatelaastari® FabPatch™ brändiyhteistyöt

Omat paikat villavaatteille, työasuille, untuvatakeille ja urheiluvaatteille. Upeat kuosit, varainkeruutuotteet ja paljon muuta! Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet erilaisia Vaatelaastari® FabPatch™-tuotteita erilaisiin korjaustarpeisiin. Yhteistyötuotteet ovat saatavilla kumppaniemme valikoimista.

Ateneum x Vaatelaastari®

Rakastetut taiteen klassikot Taistelevat metsot, Kuoleman puutarha, Närhiä ja Kukkia nyt museoshop valikoimissa! 

Eurokangas x Vaatelaastari®

Pikku Myy ja Haisuli seikkailevat Pullosta paikaksi -kankaasta valmistetuissa Vaatelaastari® -paikoissa. Rajoitettu erä saatavana vain Eurokankaista!

Image Wear x Vaatelaastari®

Kovaan käyttöön suunnitellut HiVis-väriset Vaatelaastari® -paikat antavat lisää käyttöikää työvaatteille.

Joutsen x Vaatelaastari®

Joutsen-untuvatakeille suunniteltu Vaatelaastari® -paikka on valmistettu Suomessa Joutsenen omasta untuvatakkikankaasta.

Joutsen x Vaatelaastari® kevytuntuvatakeille

Paketti sisältää kaksi heijastavaa ja kolme Joutsenen omasta kevytuntuvatakkikankaasta valmistettua paikkaa.

Jonathan x Vaatelaastari®

Hieno yhteistyö Jesper & Junior ketju sai uuden muodon Jonathan -merkille kustomoidusta Vaatelaastari® -tuotteista. Paikoissa seikkailee Jonathanin mallistosta tutut karhuhahmot! Saatavana Jesper & Junior -myymälöistä.

Kaiko x Vaatelaastari®

Kaikon rakastettu Copper Bambi kuosi nyt Vaatelaastari® -paikkoina! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätyspolyesteristä.

Keli Clothing x Vaatelaastari®

Kelin unelmanpehmeästä, mulesling-vapaasta merinovillasta valmistetut Merinowool FabPatch Vaatelaastari® -paikat jatkavat Keli Clothingin ja muiden merinovillatuotteiden käyttöikää kädenkäänteessä.

Luontokauppa x Vaatelaastari®

Luontokaupan Pinnan alla -tuotteet muistuttavat luonnon suojelemisen tärkeydestä ja pienten tekojen merkityksestä. Pakkaus sisältää 2 Vaatelaastari® -paikkaa Pinnan alla -kuosilla sekä 2 hopean väristä heijastavaa Vaatelaastaria

Metsola x Vaatelaastari®

Metsolan kanssa yhteistyössä syntyivät Metsola X Vaatelaastari® -paketit rakastetuilla Bunny- ja Fox-kuoseilla. Molemmat paketit sisältävät neljä kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa, joista kaksi mustia ja kaksi Metsolan kuoseilla. Tuotteet ovat ostettavissa Metsolan valikoimista.

Népra x Vaatelaastari®

Eettisen urheiluvaatemerkin Népran sammakko seikkailee Pullosta paikaksi -materiaalista valmistetuissa Népra Repair Patch -paikoissa muistuttamassa, että myös liikuntavaatteiden käyttöikää voi jatkaa korjaamalla! Pakkauksessa 2 kuosillista ja 2 mustaa Vaatelaastari® -paikkaa.

Ommellinen x Vaatelaastari®

Ommellisen köynnös ja suosittu Babushka Roses -kuosi sykähdyttävät Ommellisen omissa Vaatelaastari® -paikoissa.

Pisa Design AitoShop x Vaatelaastari®

Kunnianosoitukseksi Kalajoelle räätälöity Aito Kalajoki Vaatelaastari® sisältää rantatunnelmaa sekä Pisa Designin kuosiosaamista.

Ruskovilla x Vaatelaastari®

Silkkivillaiset Vaatelaastari® -paikat jatkavat helposti Ruskovillan pehmeiden ja lämpimien silkkivillavaatteiden käyttöikää. Saatavana sekä luonnonvalkoinen että musta vaihtoehto.

Tuetiimiä.fi x Vaatelaastari®

Tiesitkö, että Vaatelaastari® -paikat soveltuvat myös varainhankintaan? Luokkien ja joukkueiden varainkeruuseen räätälöity Tue Tiimiä X Vaatelaastari® -tuotteet nyt saatavana TueTiimiä.fi -palvelun kautta.

Särmä x Vaatelaastari®

Kun luottokamppeeseen tulee kuluma tai suoranainen reikä, uutta ei oikeastaan haluaisi mutta vaurio harmittaa. Särmä Vaatelaastari® -paikoilla hoidat homman näppärästi ja siististi missä ja milloin tahansa.

Wahlsten Easy Rugrepair x Vaatelaastari®

Loimille on paikkansa! Yhteistyössä hevosalan ammattilaisten kanssa kehitetty uutuustuote on suunniteltu loimien korjaamiseen. Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch™ on saatavana lukuisilta jälleenmyyjiltä - kysy tarkempia tietoja verkkokauppa@veljwahlsten.com.

Pyhä x Vaatelaastari®

Onko tässä paras laskupaikka? Korjaa laskukamppeet minuutissa hankaamalla näillä Pyhän omilla Vaatelaastari® -paikoilla! Paketti sisältää kolme joustavaa kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa. Tuote on saatavilla Pyhästoren valikoimista.

Ruka x Vaatelaastari®

Rukatunturikin löysi oman paikkansa! Jatka laskuvaatteiden elämää Ruka x Vaatelaastari® -paikoilla. Paketti sisältää kolme joustavaa ja pehmeää paikkaa, joista kaksi Ruka-aiheisella kuosilla. Tuote on saatavilla Rukastoren valikoimista.

Haluatko FabPatch Oy:n brändikumppaniksi?

Voit jättää yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen.