Ilmainen toimitus Suomeen yli 30 € tilauksiin

TIETOSUOJA

Tietosuojaseloste Oikiat Design Oy
21.9.2018

 

Suojaamme yksityisyyttäsi

 

Tätä tietosuojaselostetta on täsmennetty EU:n General Data Protection Regulation (GDPR) –asetuksen mukaisesti, jota sovelletaan 25.5.2018 jälkeen. GDPR suunniteltiin yhdenmukaistamaan henkilötietolait läpi Euroopan, suojaamaan EU-kansalaisten henkilötietoja ja muokkaamaan organisaatioiden käsityksiä henkilötietojen suojaamisesta.
Jos sinulla on jotain kysyttävää tietosuojastamme, ota yhteyttä osoitteeseen oikiat@oikiat.fi.

Mitä tietoa me keräämme?

 

  • Me keräämme tietoa sinusta kun teet tilauksen, osallistut arvontaan, kampanjaan tai kilpailuun, tilaat uutiskirjeen, tutkimukseen tai vastaat kyselyymme.

 

Miten käytämme tietojasi?

 

Voimme käyttää koottuja tietoja rekisteröinnistäsi, ennakkotilauksestasi, arvontaan tai kilpailuun osallistumisestasi, vastauksestasi kyselyyn tai tutkimukseen seuraavilla tavoilla:

  • Parantaaksemme tuotteemme käyttökokemusta ja tuottaaksemme sisältöä ja tuotevalikoimia, joista olet kiinnostunut.
  • Tuotekehityksemme pohjaksi
  • Jotta voisimme tarjota parempaa asiakaspalvelua.
  • Jotta voit osallistua Oikiat Design Oy:n kilpailuun, kampanjaan, kyselyyn tai tutkimukseen.

 

Missä säilytämme tietojasi?

Käytämme vain luotettuja sopimuskumppaneita, jotka huomioivat EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset omassa toiminnassaan.

Miten suojaamme tietosi?

 

Käytämme vain luotettuja palveluntarjojia, joilla on tarkat turvatoimet henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden säilyttämiseksi. Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattujen verkkojen takana ja vain rajoitetulla määrällä henkilöitä on erityiset käyttöoikeudet näihin järjestelmiin, ja he ovat velvollisia säilyttämään tiedot luottamuksellisina. Kun teet tilauksia tai käytät henkilökohtaisia tietojasi, tarjoamme turvallisen palvelimen käytön.

 

Luovutammeko keräämiämme tietoja ulkopuolisille?

 

Me emme myy, vaihda tai muuten siirrä ulkopuolisille osapuolille henkilökohtaisia tunnistetietoja, ellemme anna sinulle etukäteen ilmoitusta asiasta.  

 

Miten voit poistaa tai muokata meille antamiasi tietoja?

 

Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitettasi, saada jäljennöksen kaikista itseäsi koskevista tiedoista, tarkistaa ja korjata sinusta tallennetut tiedot, poistaa kaikki sinusta tallennetut tiedot tietokannastamme, ota yhteyttä osoitteeseen oikiat@oikiat.fi.

 

Jos jossakin tapauksessa emme pysty joltain osin toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus tai oikeus, ilmoitamme sinulle asiasta.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme tietojasi vain tarvittavan ajan, kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

Muutokset tietosuojakäytännössä

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntömme, ilmoitamme muutoksista sähköpostitse. Politiikan muutokset koskevat vain tietoja, jotka on kerätty muutoksen päivämäärän jälkeen. Tätä käytäntöä muutettiin viimeksi 21. syyskuuta 2018.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods