Paikkaamisen vallankumouksen uusi vetäjä

Paikkaamisen vallankumouksen uusi vetäjä

FabPatch Oy:n toimitusjohtajuus on siirtynyt Jetta Liukkoselta 1.11.2023 lähtien Taija Sailiolle, joka Liukkosen tavoin on yksi yrityksen perustajista. Jetta Liukkonen jatkaa yrityksen hallituksessa, sekä kehitysjohtajana. Lue lisää tiedotteesta.

KM Jetta Liukkonen on toiminut FabPatch Oy:n toimitusjohtajana sen ensimmäiset viisi vuotta. Keväällä 2023 yritys teki Liukkosen johdolla kasvuloikan, jolloin mukaan lähti joukko sijoittajia kasvua tukemaan. Yritys aloitti myös kansainvälistymistä voimakkaasti buustaavan Business Finlandin NIY (Nuoret Innovatiiviset Yritykset) -hankkeen 1.8.2023.

Sailio on aiemmin toiminut FabPatch Oy:llä muotoilu- ja operatiivisena johtajana. “Kiertotalouden yritykset ovat toimintavuosiemme aikana nousseet marginaalista varteenotettaviksi bisneskumppaneiksi ja EU-strategioiden keskiöön. On ollut kunnia päästä edistämään aitoja kiertotalouden tekoja sekä omassa yrityksessämme että brändikumppaniemme kanssa. Toimitusjohtajan kapula on ilo ottaa vastaan hyvin valmistellun kasvun kynnyksellä” Sailio kertoo.