Meillä on paikka sinulle, joka saat sisällön syttymään!

Meillä on paikka sinulle, joka saat sisällön syttymään! 

Tekijä on valittu. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Yhdistyykö sinussa luovuus, kokonaisvaltainen ote sisällöntuotantoon ja innostus uusiin, koukuttaviin konsepteihin? Ovatko korjaaminen ja vastuullinen kuluttaminen lähellä sydäntäsi? Onhan sinulla pilkettä silmäkulmassa? Meillä myös hullut ideat ovat tervetulleita.  

Kasvamme ja kansainvälistymme vauhdilla ja tarvitsemme tekijöitä viemään somekanavamme seuraavalle tasolle. Lähetä meille viestiä, jos olet sujuva kirjoittaja ja kuvaaja ja seuraat sosiaalisen median vaatimuksia ja trendejä. Osaat noudattaa yrityksen määrittelemää tone of voicea. Monikanavainen osaaminen, aito vuorovaikutus ja itseohjautuvuus ovat vahvuuksiasi. Olet esiintymiskykyinen ja laitat itsesi likoon tarvittaessa myös omilla kasvoillasi. Sinulla on kykyä nopeatempoiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Liikut luontevasti myös markkinoinnin ja konseptien strategisella tasolla.  

Tehtävään kuuluu 

  • Somemanagerointi suomeksi ja englanniksi: Sisältöjen tuottaminen ja ajoittaminen mm. seuraaville alustoille: YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, verkkosivun blogi. Osa sisällöstä on muiden tuottamaa.  
  • Vuorovaikutteisuus seuraajien kanssa. 
  • Sisällönsuunnittelu ja hakukoneoptimointi. Sekä suomeksi että englanniksi.  
  • Sometasoinen valokuvaus, videokuvaus, editoinnit, livet ja tekstit.  
  • Yhteistyö muiden sisällöntuottajiemme kanssa.   

Hallitsetko nämä kaikki, vai onko jokin edellä mainituista sinun erikoisalaasi? Haemme nyt freelanceria ja käytössämme on noin 2500 €/kk. Millaiseen sopimukseen pääsisimme sinun kanssasi tällä summalla? Myöhemmin voi olla mahdollisuus myös palkkasuhteeseen.  

Lähetä tarjouksesi referensseineen 15.3. 2024 mennessä osoitteeseen info@fabpatch.com. Määrittele tarjouksessa myös työpanoksesi tunneissa ja tehtävissä viikkotasolla.  

Laita otsikoksi viestiin “Sisällöntuottaja”.

Lisätietoa: Kehitysjohtaja Jetta Liukkonen, jetta.liukkonen@fabpatch.com 

Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian.  

FabPatch Oy on nuori yritys, joka tarjoaa vastuullisia ja moderneja tekstiilien korjausratkaisuja. Yrityksen oma innovaatio ja tavaramerkki on hankaamalla kiinnitettävä, laajasti kustomoitava Vaatelaastari® FabPatch™.  Pääpaikkamme on Oulussa, ja meillä on toimisto myös Helsingissä. Vaikka preferoimme näitä sijainteja, sinun paikkasi voi olla myös etänä missä päin Suomea tahansa.