FabRebels

FabRebels

 

FabRebels guy

On aika tehdä paikkaamisen vallankumous!

Olemme käynnistäneet tuoreen FabRebels-lähettiläsohjelman, jonka tavoitteena on inspiroida ihmisiä korjaamaan vaatteitaan ja vähentämään ympäristöhaittoja pidentämällä vaatteiden ja varusteiden käyttöikää.
Haluamme yhdessä lähettiläidemme kanssa levittää #repairrevolution ilosanomaa ja #paikkaushaaste kampanjaa. Ensimmäisenä uutena lähettiläänä aloittaa rovaniemeläinen huikea vapaalaskija Antti Autti!

 

FabRebel Antti Autti

FabRebel Antti Autti

Terve, mie olen Antti Rovaniemeltä. Olen ollut lumilautailun ammattilainen vuodesta 2001. Menestyksekkäällä kilpailu-urallani olen voittanut muun muassa kaksi maailmanmestaruutta ja olen historian ensimmäinen eurooppalainen Winter X-games superpipe -kilpailun voittaja. Vuonna 2010 tein jotain mitä moni piti erikoisena. Ollessani vielä huipulla päätin lopettaa kilpailemisen ja siirtyä vapaalaskemisen pariin. Minulle lumilautailu on aina ollut elämäntapa, jonka kautta löydän yhteyden luontoon ja vapauteen, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kilpailuja käydessäni aloin menettämään tuota alkuperäistä yhteyttä mikä minut alun perin vei lajin pariin. Vapaalasku-urallani olen keskittynyt tuottamaan inspiroivia elokuva- ja videoprojekteja, jotka ovat saavuttaneet miljoonanäkyvyydet maailmalla. Videoprojektien lisäksi olen erikoistunut vapaalaskuun liittyvien tuotanto- ja ohjelmapalvelukokonaisuuksien luomiseen. Haluan toimintani kautta tuoda esille vastuullisen luonnossa liikkumisen eri mahdollisuuksia ja rohkaista ihmisiä kokeilemaan uusia asioita elämässään.

Olen lumilautailussa menestymisen kautta päässyt etuoikeutettuun asemaan, jossa pääsen vuosittain käyttämään uusimpia tuotteita ja testaamaan niitä ääriolosuhteissa.

Filosofiani on kuitenkin se, että jokaisen käyttämäni vaatteen tulisi kestää minulla lopun elämääni. Joskus kuitenkin nämäkin vaatteet rikkoutuvat tekemisen myötä, eikä ihme sillä vietän aikaa luonnossa aktiivisesti liikkuen miltei joka päivä ympäri vuoden. Vaatteen rikkoutuessa korjaan sen ennemmin kuin vaihdan uuteen. Ihan jo sen takia, että valitsen käyttämäni vaatteet tarkasti ja mitä kauemmin käytän tiettyä vaatetta sitä kiintyneemmäksi siihen tulen. Korjatut vaatteet sisältävät tarinoita ja muistoja hetkistä, joita olen viettänyt ulkona intohimoani tehden.

Nämä ajatukset ja arvot veivät minut etsimään kumppania joka voisi mahdollistaa vaatteilleni pidemmän elinkaaren, joten olen todella fiiliksissä siitä, että pääsen aloittamaan yhteistyön FabPatch Vaatelaastarin kanssa! Vaatelaastari on helppokäyttöinen ja mahdollistaa nopean ensiavun vaatteelle, kun kuluma tai rikkoutuminen ilmenee. Se on myös erittäin siisti tapa paikata varusteita ja kestäviä arvoja tukeva! Juuri kaikkea sitä mihin minäkin omassa elämässäni pyrin!

Ota Antin tilit seurantaan @anttiautti  @arctic_lines

 

Antti on käyttänyt mm. seuraavia Vaatelaastari -tuotteita:

Vaatelaastari X POW FabPatch Extreme

 

Saatavuus S-ryhmän myymälöissä:

Tuotteita on saatavilla Prismoista kautta maan sekä suurimmista S-Marketeista ja Saleista.