Joutsen Vaatelaastari™-paikka untuvatakeille on otettu hyvin vastaan asiakkaiden keskuudessa

Yksi tekstiiliteollisuuden innovatiivisen kiertotalouden edelläkävijöistä on Joutsen Finland. Yhtiö on lisännyt räätälöityjä tekstiilien korjauspaikkoja liiketoimintaansa jo muutaman vuoden ajan:

"Kevyet untuvatakit soveltuvat erinomaisesti monenlaisiin talviaktiviteetteihin, sillä ne ovat kevyitä, hengittäviä ja mukavia käyttää. Joutsenin untuvatakit ovat myös kestäviä ja pitkäikäisiä. Kuitenkin vahinkoja voi sattua käytössä olevaan takkiin. Onneksi Joutsenin untuvatakit on suunniteltu korjattaviksi, ja tarjoamme korjauspalvelua kaikille Joutsenin untuvatuotteille Suomessa.

Muutama vuosi sitten teimme yhteistyötä FabPatch Oy:n, suomalaisen yrityksen, kanssa kehittääksemme helpon ja huomaamattoman ratkaisun pienten reikien ja kulumien korjaamiseen untuvatakkien kankaasta. Tämä johti Joutsen Vaatelaastari®-paikan kehittämiseen untuvatakeille.

Joutsen Vaatelaastari®-paikka untuvatakeille on otettu hyvin vastaan asiakkaidemme keskuudessa, sillä se pidentää takkien käyttöikää. Tämän seurauksena olemme nyt tuoneet markkinoille paikkapaketin, joka on valmistettu kevyestä untuvatakkikankaastamme. Asiakkaamme ovat myös oppineet pitämään Vaatelaastari®-paikkoja valmiina mahdollisten vahinkojen varalta, sillä he voivat kätevästi paikata paitsi Joutsenin takkeja, myös monia muita esineitä."

Joutsen on yksi edelläkävijämerkeistä, jotka tarjoavat asiakkailleen räätälöityjä Vaatelaastari-tuotteita. -Lisätietoja muiden merkkien yhteistyöstä löytyy osoitteesta https://vaatelaastari.fi/pages/yhteistyot

Miksi valita räätälöidyt Vaatelaastari®-paikat yrityksellesi?

  • Kestävyys ja kiertotalous: Kestävyyden ja kiertotalouden kasvavan korostuksen myötä räätälöidyt tekstiilien korjausratkaisut tarjoavat konkreettisen keinon pidentää rakastettujen tekstiilipohjaisten tuotteiden elinkaarta.
  • Brändin mukaisuus: Brändin toimittamien materiaalien käyttö varmistaa, että paikat ovat täydellisessä sopusoinnussa brändin olemassa olevien tuotelinjojen ja materiaalistandardien kanssa, ylläpitäen johdonmukaisuutta kokoelmissa.
  • Monipuolisuus ja soveltuvuus: Räätälöityjen tekstiilipaikkojen kauneus piilee niiden monipuolisuudessa. Ne voidaan soveltaa laajaan valikoimaan tuotteita, takeista ja laukuista hattuihin ja farkkuihin, antaen brändeille mahdollisuuden innovoida tuotelinjoissaan.
  • Ainutlaatuiset tekstuurit ja ominaisuudet: Brändin toimittamat materiaalit voivat tuoda paikkoihin ainutlaatuisia tekstuureja ja ominaisuuksia, tarjoten räätälöinnin ja erottuvuuden tason, joka on vaikea saavuttaa standardimateriaaleilla.
  • Markkinointi ja mainosväline: Niiden käytännöllisyyden ja brändiarvon lisäksi räätälöidyt tekstiilien korjauspaikat voivat toimia tehokkaina markkinointi- ja mainosvälineinä.

FabPatch Oy

FabPatch Oy:n matka alkoi kahdesta kekseliäästä äidistä, jotka kohtasivat päivittäisen haasteen tekstiilien korjaamisessa. Heidän nerokkuutensa ansiosta he loivat ja rekisteröivät FabPatch™-merkin – erottuvan, nopean ja erittäin mukautettavan paikan, joka kiinnittyy yksinkertaisella hankauksella. Tämä innovatiivinen lähestymistapa tekstiilien korjaamiseen ei ainoastaan vanginnut monien mielikuvituksen, vaan myös toi yritykselle arvostettuja palkintoja Suomessa, mukaan lukien Vuoden Kestävyysteko ja Vuoden Designteko vuonna 2022.

Tähän mennessä FabPatch Oy on juhlinut yli 1,5 miljoonan paikan myynnin virstanpylvästä ja on solminut kumppanuuksia kymmenien brändien kanssa. Heidän ponnistuksensa ovat merkittävästi edistäneet tekstiilijätteen vähentämistä, säästäen suuren määrän kangasta päätyästä kaatopaikoille. Vaatelaastari Oy seisoo todisteena siitä, miten innovatiiviset ratkaisut voivat käsitellä jokapäiväisiä ongelmia edistäen samalla kestävyyttä ja muotoiluosaamista.

Sopiiko Vaatelaastari® brändisi ja materiaalisi kanssa?

Ole hyvä ja ota yhteyttä!

Taija Sailio

Toimitusjohtaja, Perustaja, FabRebel
taija.sailio@vaatelaastari.com
+358400991004

Karri Jalkanen

Kansainvälisen myynnin ja liiketoiminnan johtaja, FabRebel karri.jalkanen@vaatelaastari.com
+358400454099