Kilpailut

Saatavuus S-ryhmän myymälöissä:

Tuotteita on saatavilla Prismoista kautta maan sekä suurimmista S-Marketeista ja Saleista. Tuotteita on ostettavissa myös prisma.fi- ja s-kaupat.fi-verkkokaupoista.

Kilpailut

Tervetuloa osallistumaan FabPatch Vaatelaastari -kilpailuihin ja arvontoihin

Täältä löydät ajankohtaiset ja kilpailu/arvontakohtaiset säännöt. 

 

Suunnittele oma Vaatelaastari -arvonnan säännöt

 

Arvonnan järjestäjä

Vaatelaastari Oikiat Design Oy

Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

oikiat@oikiat.fi

Y- 2934831-8

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 14-16.4.2023.
Arvontaan osallistutaan toteuttamalla omaan Vaatelaastari-tuotteeseen sopiva kuosi tai kuvio ja jättämällä yhteystiedot arvontapalkinnon toimittamista varten. Arvontaan jätettyjä suunnitelmia ei arvostella taidon perusteella. Arvontaan osallistuminen ei edellytä Vaatelaastari -tuotteen ostamista. 

Voitosta ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse 21.4.2023 mennessä Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kahden viikon kuluessa, pidätämme oikeuden suorittaa uusi arvonta. 

Palkinto

Osallistujien kesken arvotaan Vaatelaastari -tuotteita osallistujan oman suunnitelman mukaisesti. Vaatelaastarilla on oikeus viimeistellä tuote esimerkiksi rajaamalla tai muuttamalla kuvan kokoa. Palkinnot toimitetaan vuoden 2023 aikana.  

Palkintoja jaetaan 3 kpl. Arvonnan järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä vaihtaa muihin tuotteisiin. Palkinto toimitetaan vain Suomeen.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaan osalta osallistumiseen tulee olla huoltajan suostumus. Järjestäjän työntekijät ja perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja käsitellään Oikiat Design Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti (www.vaatelaastari.fi/tietosuoja). Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Arvontaan osallistuneet suunnitelmat

Vaatelaastari pidättää oikeiden esitellä arvontaan jätettyjä suunnitelmia markkinoinnissa ja viestinnässä. Osallistujalla on mahdollisuus antaa lupa osallistujan etunimen ja iän mainitsemiseen arvontaan jätetyn työn esittelemisen yhteydessä.

Arvontaan osallistuneita suunnitelmia ei hyödynnetä kaupallisesti. Mikäli kuitenkin kilpailutöiden joukosta nousee kiinnostava suunnitelma, voidaan osallistujaan olla erikseen yhteydessä mahdollista yhteistyötä koskien. 

Suunnitelmia ei palauteta. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä