Ilmainen toimitus heinäkuun ajan!

Brändiyhteistyö

Keli x Vaatelaastari merinovilla
Vaatelaastari on osa FabPatch-tuoteperhettä, joka taipuu moneen muuhunkin tarkoitukseen. Vastaavan nopean, muotoillun, pehmeän ja suomalaisen tuotteen tarpeet on havaittu kuluttajakyselyssämme (11/2018 ja 11/2019) useiden eri toimialojen asiakaskunnissa.
Oikiat Design toimii luotettavana yrityskumppanina. Haluatko Vaatelaastarin yrityksesi kuosilla ja ilmeellä? Voimme valmistaa kustomoituja vaatelaastareita yrityksesi tarpeisiin, avaimet käteen periaatteella. Materiaalivalikoima on laaja luomupuuvillasta kierrätettyyn polyesteriin. 
Olemme käynnistäneet hankkeen, jossa etsimme uusia käyttökohteita ja materiaaleja. Yhteistyössä voimme esimerkiksi testata yrityksesi kankaita, ja vaikkapa kakkoslaadun kankaiden soveltuvuutta uutuustuotteeseen ja eri kohteisiin. Tuotteen avulla pääset osalliseksi kiertotalouden ja designin uudentyyppistä arvonlisäystä.
Ensimmäinen yhteistyön helmi on alkuvuonna 2020 lanseerattu Keli Clothingin merinovillainen Vaatelaastari, jolla voi paikata etenkin ohuiden villavaatteiden reiät muutamassa minuutissa ilman oppelua tai silittämistä (kuva ylhäällä). Tuote on laadukkaita merinovillaisia tuotteita Suomessa valmistavan Keli Clothingin omissa valikoimissa ja jälleenmyynnissä mm. Partioaitoissa. 
Markkinointituotteita olemme valmistaneet mm  Ivalo.comille ja IlmastoAreenalle. Oma Vaatelaastari ei ole ole turhake, vaan liikelahja jolla on merkitystä. Samalla jaetaan tietoisuutta tekstiilijätteestä ja osallistutaan sen vähentämiseen osana #paikkaushaaste -kampanjaa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista! 

 

What do you want to do ?
New mail

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods