Ilmainen toimitus Suomeen!

X Vaatelaastari brändiyhteistyö

Omat paikat villavaatteille, työasuille, untuvatakeille ja urheiluvaatteille. Upeat kuosit, varainkeruutuotteet ja paljon muuta! - Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet erilaisia Vaatelaastareita® erilaisiin tarpeisiin.

Brändiyhteistötuotteet saatavana vain kunkin kumppanin omista myyntikanavista ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä! 

 

Ateneum X Vaatelaastari® 

Kuoleman puutarha Vaatelaastari kiinnitettynä housuihin ja paketti

Rakastetut taiteen klassikot Taistelevat metsot, Kuoleman puutarha, Närhiä ja Kukkia nyt museoshop valikoimissa! 

 

Eurokangas X Vaatelaastari®

Pikku Myy Pikapaikka

Pikku Myy ja Haisuli seikkailevat Pullosta paikaksi -kankaasta valmistetuissa Vaatelaastareissa. Rajoitettu erä saatavana vain Eurokankaista!
 
Image Wear X Vaatelaastari®
Työvaatteisiin räätälöidyt Image Wear Vaatelaastarit eivät anna pienten kolhujen haitata työntekoa. Vettähylkivästä Hi-Vis -kankaasta valmistettu paikka korjaa työvaatteet helposti ja nopeasti.
  
Joutsen X Vaatelaastari®
Joutsen X Vaatelaastari

Paikkaa untuvatakin repeämät tai peitä tahrat Joutsenen untuvatakkikankaista valmistetuilla Vaatelaastareilla. Pakkaus sisältää mustia ja sinisiä paikkoja sekä yhden heijastavan Vaatelaastarin. 

 

KAIKO X Vaatelaastari®
Kaiko X Vaatelaastari
Kaikon rakastettu Copper Bambi kuosi nyt Vaatelaastareina! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätyspolyesteristä. Saatavana Kaikoshopista
 
Keli Clothing X Vaatelaastari®
Keli X Vaatelaastari
Kelin unelmanpehmeästä, mulesling-vapaasta merinovillasta valmistetut Merinowool FabPatch Vaatelaastarit jatkavat Keli Clothingin ja muiden merinovillatuotteiden käyttöikää kädenkäänteessä.
Luontokauppa X Vaatelaastari®
Luontokauppa X Vaatelaastari norppa
Luontokaupan Pinnan alla -tuotteet muistuttavat luonnon suojelemisen tärkeydestä ja pienten tekojen merkityksestä. Pakkaus sisältää 2 Vaatelaastaria Pinnan alla -kuosilla sekä 2 hopean väristä heijastavaa Vaatelaastaria.  
 
Népra X Vaatelaastari®
Nepra X Vaatelaastari
Eettisen urheiluvaatemerkin Népran sammakko seikkailee Pullosta paikaksi -materiaalista valmistetuissa Népra Repair Patchessä muistuttamassa, että myös liikuntavaatteiden käyttöikää voi jatkaa korjaamalla! Pakkauksessa 2 kuosillista ja 2 mustaa Vaatelaastaria.
 
Ommellinen X Vaatelaastari®
Ommellinen X Vaatelaastari

Ommellisen köynnös ja suosittu Babushka Roses -kuosi sykähdyttävät Ommellisen omissa Vaatelaastareissa. Valmistettu Pullosta paikaksi -kankaista.

 
Pisa Design Aitoshop  X Vaatelaastari®
Aito Design Shop X Vaatelaastari
Kunnianosoitukseksi Kalajoelle räätälöity Aito Kalajoki Vaatelaastari  sisältää rantatunnelmaa sekä Pisa Designin kuosiosaamista. 
 
Ruskovilla X Vaatelaastari ®
Ruskovilla X Vaatelaastari
Silkkivillaiset Vaatelaastarit jatkavat helposti Ruskovillan pehmeiden ja lämpimien silkkivillavaatteiden käyttöikää. Saatavana sekä luonnonvalkoinen että musta vaihtoehto. 

TueTiimiä.fi - Paikkamix
Vaatelaastari Paikkamix TueTiimiä
Luokkien ja joukkueiden varainkeruuseen räätälöity Paikkamix nyt saatavana TueTiimiä.fi -palvelun kautta. Kukin pakkaus sisältää 10 yllätyksellistä Vaatelaastaria®, joista yksi on aina heijastava! 

 

Särmä X Vaatelaastari® 

Kun luottokamppeeseen tulee kuluma tai suoranainen reikä, uutta ei oikeastaan haluaisi mutta vaurio harmittaa. Särmä Vaatelaastareilla hoidat homman näppärästi ja siististi missä ja milloin tahansa.  

 

Vaatelaastari sinun brändillesi? Ota yhteyttä sales@oikiat.fi

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods