Ilmainen toimitus Suomeen yli 30 € tilauksiin

X Vaatelaastari brändiyhteistyö

Omat paikat villavaatteille, työasuille, untuvatakeille ja urheiluvaatteille. Upeat kuosit, varainkeruutuotteet ja paljon muuta! - Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet erilaisia FabPatch Vaatelaastari® -tuotteita erilaisiin korjaustarpeisiin.

Brändiyhteistötuotteet saatavana vain kunkin kumppanin omista myyntikanavista ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä! 

 

Kuoleman puutarha Vaatelaastari kiinnitettynä housuihin ja paketti

Ateneum X Vaatelaastari® 

Rakastetut taiteen klassikot Taistelevat metsot, Kuoleman puutarha, Närhiä ja Kukkia nyt museoshop valikoimissa! 

 

 

Pikku Myy Pikapaikka
Eurokangas X Vaatelaastari®
Pikku Myy ja Haisuli seikkailevat Pullosta paikaksi -kankaasta valmistetuissa Vaatelaastareissa. Rajoitettu erä saatavana vain Eurokankaista!
 
Image Wear X Vaatelaastari®
Työvaatteisiin räätälöidyt Image Wear Vaatelaastarit eivät anna pienten kolhujen haitata työntekoa. Vettähylkivästä Hi-Vis -kankaasta valmistettu paikka korjaa työvaatteet helposti ja nopeasti.
  
Joutsen X Vaatelaastari

Joutsen X Vaatelaastari®

Paikkaa untuvatakin repeämät tai peitä tahrat Joutsenen untuvatakkikankaista valmistetuilla Vaatelaastareilla. Pakkaus sisältää mustia ja sinisiä paikkoja sekä yhden heijastavan Vaatelaastarin. 

 Jonathan X Vaatelaastari

Jonathan X Vaatelaastari®

Hieno yhteistyö Jesper & Junior ketju sai uuden muodon Jonathan -merkille kustomoidusta Vaatelaastari -tuotteista. Paikoissa seikkailee Jonathanin mallistosta tutut karhuhahmot! Saatavana Jesper & Junior -myymälöistä. 

Kaiko X Vaatelaastari
KAIKO X Vaatelaastari®
Kaikon rakastettu Copper Bambi kuosi nyt Vaatelaastareina! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätyspolyesteristä. Saatavana Kaikoshopista
 
Keli X Vaatelaastari
Keli Clothing X Vaatelaastari®
Kelin unelmanpehmeästä, mulesling-vapaasta merinovillasta valmistetut Merinowool FabPatch Vaatelaastarit jatkavat Keli Clothingin ja muiden merinovillatuotteiden käyttöikää kädenkäänteessä.
Luontokauppa X Vaatelaastari norppa
Luontokauppa X Vaatelaastari®
Luontokaupan Pinnan alla -tuotteet muistuttavat luonnon suojelemisen tärkeydestä ja pienten tekojen merkityksestä. Pakkaus sisältää 2 Vaatelaastaria Pinnan alla -kuosilla sekä 2 hopean väristä heijastavaa Vaatelaastaria.  
 
Nepra X Vaatelaastari
Népra X Vaatelaastari®
Eettisen urheiluvaatemerkin Népran sammakko seikkailee Pullosta paikaksi -materiaalista valmistetuissa Népra Repair Patchessä muistuttamassa, että myös liikuntavaatteiden käyttöikää voi jatkaa korjaamalla! Pakkauksessa 2 kuosillista ja 2 mustaa Vaatelaastaria.
 
Ommellinen X Vaatelaastari

Ommellinen X Vaatelaastari®

Ommellisen köynnös ja suosittu Babushka Roses -kuosi sykähdyttävät Ommellisen omissa Vaatelaastareissa. Valmistettu Pullosta paikaksi -kankaista.

 
Aito Design Shop X Vaatelaastari
Pisa Design Aitoshop  X Vaatelaastari®
Kunnianosoitukseksi Kalajoelle räätälöity Aito Kalajoki Vaatelaastari  sisältää rantatunnelmaa sekä Pisa Designin kuosiosaamista. 
 
Ruskovilla X Vaatelaastari
Ruskovilla X Vaatelaastari ®
Silkkivillaiset Vaatelaastarit jatkavat helposti Ruskovillan pehmeiden ja lämpimien silkkivillavaatteiden käyttöikää. Saatavana sekä luonnonvalkoinen että musta vaihtoehto. 

Vaatelaastari Paikkamix TueTiimiä
TueTiimiä.fi - Paikkamix
Luokkien ja joukkueiden varainkeruuseen räätälöity Paikkamix nyt saatavana TueTiimiä.fi -palvelun kautta. Kukin pakkaus sisältää 10 yllätyksellistä Vaatelaastaria®, joista yksi on aina heijastava! 

 

Särmä X Vaatelaastari® 

Kun luottokamppeeseen tulee kuluma tai suoranainen reikä, uutta ei oikeastaan haluaisi mutta vaurio harmittaa. Särmä Vaatelaastareilla hoidat homman näppärästi ja siististi missä ja milloin tahansa.

 

  

Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch

Wahlsten Easy Rugrepair by FabPatch 

Loimille on paikkansa! Yhteistyössä hevosalan ammattilaisten kanssa kehitetty uutuustuote on suunniteltu loimien korjaamiseen. Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch on saatavana lukuisilta jälleenmyyjiltä - kysy tarkempia tietoja verkkokauppa@veljwahlsten.com.

 

Vaatelaastari sinun brändillesi? Ota yhteyttä sales@oikiat.fi

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods