Suomalainen Vaatelaastari -innovaatio palkittiin kahdella mantereella

Suomalainen Vaatelaastari -innovaatio palkittiin kahdella mantereella

 

Useilla palkinnoilla Suomessa tunnustettu FabPatch Oy on voittanut Scandinavian Outdoor Awards -pääpalkinnon.  Voitto julkaistiin maanantaina illalla Münchenissa Outdoor ISPO tapahtumassa. Lähes samanaikaisesti Vaatelaastari® FabPatch™ -paikkoja Australiassa edustava SISKO Ltd sai kunniamaininnan Naturally Good -palkintogaalassa Sydneyssä.   

Scandinavian Outdoor Award on arvostettu pohjoismainen ulkoilu- ja retkeilytarvikkeisiin liittyvä palkinto. Kansainvälisessä tuomaristossa on mukana alan arvostetuimpia journalisteja, jälleenmyyjiä ja bloggaajia.  Raati testaa kaikki ehdolla olleet tuotteet huolellisesti ulkoilmassa valitakseen aidosti parhaat tuotteet toiminnallisuuden, laadun, innovaation, muotoilun, kestävyyden ja suorituskyvyn perusteella.  

FabPatch Oy palkittiin  Scandinavian Outdoor Awardsin Overall winner -voittajana. Yritystä kiitettiin erityisesti sen tekemästä brändiyhteistyöstä ja vastuullisuuteen liittyvästä avoimuudesta. Raati testasi FABPATCH™ Textile Repair Kit -korjauspaikkasarjaa, joka sisältää muun muassa merinovillaisia paikkoja. Retkeilijöille ja muille seikkailijoille suunniteltu tuote mahdollistaa vaatteiden ja varusteiden korjaamisen vaivattomasti, jopa suoraan maastossa, koska paikat kiinnitetään helposti hankaamalla.  

Naturally Good Awards on Australian johtavan terveellisen elämäntavan tapahtuman Naturally Good Expon kilpailu. Valinnoissa painotetaan innovatiivisuutta, laatua ja kestävyyttä ja korostetaan brändejä, jotka ovat alallaan edelläkävijöitä ja uudistajia. Palkintoraati koostui vastuullisen yritystoiminnan johtajista.  

FabPatch -tuotteet saivat kunniamaininnan Home and lifestyle -kategoriassa. SISKO Ltd myy ja välittää Australian markkinoille muokattua FabPatch -mallistoa.  

Suomalasten äitien perustaman FabPatch Oy:n lippulaivatuote, Vaatelaastari® FabPatch™, on ainutlaatuinen hankaamalla kiinnittyvä, laajasti kustomoitava tekstiilien korjausinnovaatio, joka tarjoaa kestävän ja esteettisesti miellyttävän ratkaisun vaatteiden ja muiden tekstiilien korjaukseen. Yritys kansainvälistyy parhaillaan Business Finlandin myöntämän Nuoret Innovatiiviset Yritykset -hankkeen avulla. FabPatch Oy on tunnustettu innovaatioistaan ja vastuullisuudestaan. Yritys on voittanut aiemmin esimerkiksi Vuoden Vastuullisuusteko ja Vuoden Designteko -palkinnot. Aiemmin tänä vuonna Sitra nosti FabPatch Oy:n 30 eurooppalaisen, luontokatoa vastaan työskentelevän edelläkävijäyrityksen listalle.   

”Arvostetuista asiantuntijoista koostuvien palkintoraatien tarkastelemaksi pääseminen on jo arvokas asia sinällään. Kansainvälisiltä toimijoilta saamamme tunnustus osoittaa, että kestävään kuluttamiseen ja tekstiilien eliniän pidentämiseen keskittyvällä yrityksellä ja tuotteella on paikkansa myös maailmalla!” iloitsee FabPatch Oy:n toimitusjohtaja Taija Sailio. 

Lisätietoa: 

Toimitusjohtaja Taija Sailio, 0400 991003 taija.sailio@fabpatch.com 

ja Kansainvälisen myynnin ja liiketoiminnan johtaja Karri Jalkanen, 0400 454099 karri.jalkanen@fabpatch.com 

Scandinavian Outdoor Award 

Naturally Good Expo Naturally Good Awards 
Vaatelaastari vaatelaastari.fi, fabpatch.com, FabPatch Australia fabpatch.au