Vaatelaastari Helsinki Priden kumppaniksi – teemme yhdessä näkyväksi sateenkaaren kaikkia värejä

Vaatelaastari Helsinki Priden kumppaniksi – teemme yhdessä näkyväksi sateenkaaren kaikkia värejä

Yhteistyökumppanuutemme Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman, Helsinki Priden, kanssa on meille yksi tapa kertoa siitä, että tuemme seksuaalista tasa-arvoa ja olemme mukana työssä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi. Kaikille on paikkansa! 

Toimimme myös tapahtuman Small Business Partnerina. Partnerina tuemme tapahtumaa sekä rahallisesti että tuotelahjoituksin. 

Pride FabPatch™ -uutuustuote 

Vaatelaastarin Pride FabPatch™ -uutuustuote on suunniteltu yhdessä Helsinki Priden kanssa, ja se on saatavilla rajoitetun ajan sekä Helsinki Pride -verkkokaupasta että Vaatelaastari -verkkokaupan valikoimasta. Pride FabPatch™ -uutuustuotteessa on kokoelma värikkäitä sydämiä, jotka ovat joustavia ja soveltuvat monipuolisesti vaatteiden ja varusteiden korjaamiseen. Nämä paikat antavat lisää käyttöaikaa esimerkiksi kesävaatteille ja joustaville sisävaatteille, ja ne sopivat sekä joustamattomille että joustaville tekstiileille. Pakkaus sisältää kolme Vaatelaastari®-paikkaa: kaksi kappaletta 7 x 6 cm ja yhden kappaleen 5 x 4,5 cm. 

Paikkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, hauskaa ja iloisen värikästä! Vaatelaastari® tarjoaa ratkaisun arkisiin tilanteisiin silloin, kun sattuu ja tapahtuu.  

Nopea apu myös kulkueissa

Kansainvälinen Pride-liike sai alkunsa Yhdysvalloissa mellakoissa vuonna 1969. Ihmiset alkoivat vastustaa poliisin ja viranomaisten seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistamaa väkivaltaa ja mielivaltaa sateenkaari-ihmisille tarkoitetussa baarissa. Suomessa Pride-tapahtumien historia ulottuu 1970-luvulle Seta ry:n Vapautuspäiviin eli eduskuntatalon edustalla järjestettyihin mielenosoituksiin. 

Tarina kertoo, että vuonna 2014 Sydney Mardi Gras -kulkueessa Australiassa olisi tarvittu nopeaa paikkaa. Eräs koristeelliseen asuun pukeutunut drag-artisti joutui ongelmiin, kun hänen suuri höyhenkoristeensa tarttui toiseen asuun ja puku repesi. Hän sai nopeasti apua muilta osallistujilta ja järjestäjiltä. Tarina ei kerro, millä vaate korjattiin. Helsinki Pridessä myös nopea apu on lähellä! 

Yhteistyö monimuotoisuuden tukemiseksi 

"Jokaiselle on paikkansa! Kumppanuutemme Helsinki Priden kanssa juhlistaa yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä tärkeää liikettä ja toivomme, että Pride Fabpatch™ tuo iloa ja hyötyä kaikille käyttäjilleen", kertoo FabPatch Oy:n toimitusjohtaja Taija Sailio. 

Helsinki Pride -kuukautta vietetään koko kesäkuun ajan ja Helsinki Pride-viikkoa 24.–30.6.2024. Kulkue ja puistojuhla toteutuvat tuttuun tapaan Pride-viikon lauantaina 29.6.2024. 

Tutustu Pride FabPatch™ -tuotteeseen täältä.